Vásárolj és nyerj egy elektromos bringát! Nyereményjáték a Family Centerben!

Érvényes: 2022. június 17. és július 31. között

 

Tekerd körbe akár a Balatont azzal az elektromos bringával, amit a Family Center Szombathely nyereményjátékában nyerhetsz!

 

 

Hogy mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

 

1.   Vásárolj 2022. június 17. és július 31. között üzleteinkben (akár több üzletünkben együttesen) legalább 15 000 Ft értékben.

 

2.   Fotózd le a vásárlást igazoló nyugtát, vagy nyugtákat a telefonoddal.

 

3.  Töltsd fel a képet (ha több nyugtád van, akkor is csak egy képet készíts) a Facebook oldalunkra a nyereményjátékról szóló bejegyzésünkhöz a saját profilodról hozzászólásként.(Kattints IDE és június 17-től közvetlenül elérheted a nyereményjátékról szóló bejegyzést.)

 

4.   Kövesd a Facebook oldalunkat, mert ott közöljük az augusztus 1-i sorsolás eredményét, OTT tudhatod meg, hogy Te nyerted-e a fődíjat, a 2 db elektromos bringa egyikét.

 

Fontos!

Ha a játék ideje alatt többször is eljössz hozzánk és a vásárlásaid értéke ismét eléri a 15 000 Ft értékhatárt, a nyugtádat újra feltöltheted, így többször,  nagyobb eséllyel pályázhatsz a fődíjra.

 

A részletes nyereményjáték szabályzatot IDE kattintva találod.

A játék során egy szerencsés hölgy és egy úr nyertest sorsolunk ki vásárlóink közül, akik egy-egy elektromos kerékpárt vehetnek át a Hervis felajánlásából.

 

Játssz velünk és nyerd meg a 2 db elektromos bringa egyikét!