Megközelítés

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont 470 ingyenes parkolóhellyel, 30 kerékpártárolóval és saját buszmegállóval vár Szombathelyen, a Varasd u.1. szám alatt. Bevásárlóközpontunk akadálymentesített főbejárattal rendelkezik, kerekesszékkel minden üzletünk megközelíthető.

 

Gépkocsival:  Szombathely felől a Zanati úton át, a Varasd utcára fordulva, vagy a várost elkerülő főközlekedési útról az M86 autóút felé haladva érhető el bevásárlóközpontunk. Vidékről, Győr, Sárvár irányából, az M86 autóúton, Körmend, Szentgotthárd felől, a Szombathelyt elkerülő, 86-os főút használatával érkezhetsz hozzánk.

 

Tömegközlekedéssel: a 8 jelzésű helyijáratos autóbusz Ady térről induló, megjelölt járataival közvetlenül a főbejárat előtti megállóba érkezhetsz és vissza is ugyanebből a megállóból indulhatsz a város felé.

A linkre kattintva láthatod, hogy mely járatok érintik a Family Center Szombathely bevásárlóközpontot : ÉNYKK 8 jelzésü autóbusz útvonala

 

Kerékpárral: a Zanati úton és a Varasd utcán végig, kiépített kerékpárúton közelítheted meg a Family Center Szombathely bevásárlóközpontot, ahol kiépített kerékpár tárolóinkkal várunk.

 

Tervezd meg útvonaladat hozzánk, használd a beillesztett térképet!